BibTex RIS Kaynak Göster

Critical Control Points and Risk Analysis Systems for Food Safety (Turkish with English Abstract)

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

In this review HACCP system which developed to establish the quality confidence of food product through their production to consumption on the account of physical, chemical and microbiological properties and its some critical control points were discussed on the light of recent studies. 

Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

Bu derlemede, gıdaların üretiminden tüketimine kadar geçen her aşamada, gıdalarda fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden kalite güvenliğinin sağlanması için geliştirilen HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) sistemi ve bu sistemi oluşturan kritik kontrol noktaları son yıllarda yapılan araştırmalar ışığında ayrıntılı incelenerek tartışılmıştır.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Bendegül Aras Bu kişi benim

Ümit Gürbüz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 27 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Aras, B. ., & Gürbüz, Ü. . (2002). Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi. Gıda, 27(5).
AMA Aras B, Gürbüz Ü. Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi. GIDA. Ekim 2002;27(5).
Chicago Aras, Bendegül, ve Ümit Gürbüz. “Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları Ve Risk Analizleri Sistemi”. Gıda 27, sy. 5 (Ekim 2002).
EndNote Aras B, Gürbüz Ü (01 Ekim 2002) Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi. Gıda 27 5
IEEE B. . Aras ve Ü. . Gürbüz, “Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi”, GIDA, c. 27, sy. 5, 2002.
ISNAD Aras, Bendegül - Gürbüz, Ümit. “Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları Ve Risk Analizleri Sistemi”. Gıda 27/5 (Ekim 2002).
JAMA Aras B, Gürbüz Ü. Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi. GIDA. 2002;27.
MLA Aras, Bendegül ve Ümit Gürbüz. “Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları Ve Risk Analizleri Sistemi”. Gıda, c. 27, sy. 5, 2002.
Vancouver Aras B, Gürbüz Ü. Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi. GIDA. 2002;27(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/