BibTex RIS Kaynak Göster

A Study on Chemical Composition of Bozas Produced in İzmir (Turkish with English Abstract)

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

In this study analysis of dry matter, total sugar, ash, total acid, volatile acid, pH, ethyl alcohol and methyl alcohol were carried out on bozas supplied from different markets in İzmir. The results reviewed to the boza standard of Turkish Standards Institution. 

İzmir'de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

Araştırmada İzmir ilinde farklı satış yerlerinden sağlanan bozalarda kuru madde, toplam şeker, kül, genel asit, uçar asit, pH,  etil alkol ve metil alkol analizleri yapılmıştır. Elde edilen sonuçlar TSE Boza standardına göre irdelenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ufuk Yücel Bu kişi benim

Ergun Köse Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 27 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Yücel, U. ., & Köse, E. . (2002). İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma. Gıda, 27(5).
AMA Yücel U, Köse E. İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma. GIDA. Ekim 2002;27(5).
Chicago Yücel, Ufuk, ve Ergun Köse. “İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 27, sy. 5 (Ekim 2002).
EndNote Yücel U, Köse E (01 Ekim 2002) İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma. Gıda 27 5
IEEE U. . Yücel ve E. . Köse, “İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma”, GIDA, c. 27, sy. 5, 2002.
ISNAD Yücel, Ufuk - Köse, Ergun. “İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 27/5 (Ekim 2002).
JAMA Yücel U, Köse E. İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma. GIDA. 2002;27.
MLA Yücel, Ufuk ve Ergun Köse. “İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, c. 27, sy. 5, 2002.
Vancouver Yücel U, Köse E. İzmir’de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma. GIDA. 2002;27(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/