BibTex RIS Kaynak Göster

Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

İnsanlar için hayati önem taşıyan içme sularının giderek kirlendiği bilinen bir gerçektir. Bu çalışmada Elazığ İlinin serbest akan çeşmeleri, Belediye Şebekesi ve Harput içme suları 1988-1995 yılları arasında kimyasal analiz ve bakteriyolojik muayeneye alınarak değişimleri incelenmiştir. Nüfus artışına bağlı olarak özellikle yerleşim merkezlerinde bulunan çeşme sularının Gıda Maddeleri Nizamnamesine göre kullanılamaz durumda oldukları belirlenmiştir.  

Chemical and Microbiological Variation of Drinking Water in Elazığ During of Seven Years Period (Turkish with English Abstract)

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

It's a know fact that drinking water having vital importance for human being is becoming pollution more and more. in this study the transformations of free flowing fountains, municipal system and Harput drinking water of Elazığ had been examined by taking to chemical analysis and microbiological examination between 1988 and 1995. it has been determined that depending on increasing of population the water of fountains especially in settlement stations cannot be used in the opinion of rules and Regulations of Food Materials. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Fikret Keven Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 27 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Keven, F. . (2002). Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. Gıda, 27(5).
AMA Keven F. Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. GIDA. Ekim 2002;27(5).
Chicago Keven, Fikret. “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Değişimi”. Gıda 27, sy. 5 (Ekim 2002).
EndNote Keven F (01 Ekim 2002) Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. Gıda 27 5
IEEE F. . Keven, “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi”, GIDA, c. 27, sy. 5, 2002.
ISNAD Keven, Fikret. “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Değişimi”. Gıda 27/5 (Ekim 2002).
JAMA Keven F. Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. GIDA. 2002;27.
MLA Keven, Fikret. “Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Değişimi”. Gıda, c. 27, sy. 5, 2002.
Vancouver Keven F. Elazığ İçme Sularının Yedi Yıllık Periyottaki Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimi. GIDA. 2002;27(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/