BibTex RIS Kaynak Göster

Utilization of Permeat (Turkish with English Abstract)

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

The industrial recovery of permeat for human utilization depend of availability of technically feasible and economically attractive processes, leading to marketable products. The review deals with industrially applicable permeat processing techniques for utilization of permeate for human food and other aims. Composition of permeate, the products from fermentation of permeate, soft drinks, lactose hydrolyzed syrups, pure and crystallized lactose and some others is briefly discussed. 

Permeatın Değerlendirilmesi

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 5, - , 01.10.2002

Öz

Permeatın insanların kullanımı için endüstriyel olarak değerlendirilmesi, teknolojik olarak fisibil ve ekonomik olarak cazip işlemlerin varlığına bağlıdır. Bu çalışma, endüstriyel olarak permeatın insan gıdası ve diğer amaçlarla kullanım tekniklerini açıklamaya yöneliktir. Burada, permeatın bileşimi, fermentasyon ürünleri, permeattan üretilen içecekler, laktozu hidrolize edilmiş şurup, saf ve kristalize laktoz ve diğer bazı ürünlerin üretim metotları kısaca tartışılacaktır.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nihat Akın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 27 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Akın, N. . (2002). Permeatın Değerlendirilmesi. Gıda, 27(5).
AMA Akın N. Permeatın Değerlendirilmesi. GIDA. Ekim 2002;27(5).
Chicago Akın, Nihat. “Permeatın Değerlendirilmesi”. Gıda 27, sy. 5 (Ekim 2002).
EndNote Akın N (01 Ekim 2002) Permeatın Değerlendirilmesi. Gıda 27 5
IEEE N. . Akın, “Permeatın Değerlendirilmesi”, GIDA, c. 27, sy. 5, 2002.
ISNAD Akın, Nihat. “Permeatın Değerlendirilmesi”. Gıda 27/5 (Ekim 2002).
JAMA Akın N. Permeatın Değerlendirilmesi. GIDA. 2002;27.
MLA Akın, Nihat. “Permeatın Değerlendirilmesi”. Gıda, c. 27, sy. 5, 2002.
Vancouver Akın N. Permeatın Değerlendirilmesi. GIDA. 2002;27(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/