BibTex RIS Kaynak Göster

Modelling of Thermophysical Properties of Sour Cherry Juice (in English)

Yıl 1992, Cilt: 17 Sayı: 6, - , 01.12.1992

Öz

The multiparameter model of some of the thermophysical properties of cherry juice as functions of temperature and concentration were developed. The experimental data of density and viscosity was used for the necessary approaches. By the aid of a microcomputer the models were modified and the graphs of them were drawn. The models suited to the experimental data satisfactorily.

Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)

Yıl 1992, Cilt: 17 Sayı: 6, - , 01.12.1992

Öz

Vişne suyunun yoğunluk ve akışkanlığının sıcaklık ve derişime bağlı olarak değişimi modellenmiştir. Gerekli yaklaşımlar için deneysel veriler kullanılmıştır. Bilgisayar aracılığıyla bu modeller geliştirilmiş ve grafikleri çizilmiştir. Modeller deneysel sonuçlara yeterli uyumu sağlamıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Levent Bayındırlı Bu kişi benim

Onur Özsan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1992
Yayımlandığı Sayı Yıl 1992 Cilt: 17 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Bayındırlı, L. ., & Özsan, O. . (1992). Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). Gıda, 17(6).
AMA Bayındırlı L, Özsan O. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). GIDA. Aralık 1992;17(6).
Chicago Bayındırlı, Levent, ve Onur Özsan. “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”. Gıda 17, sy. 6 (Aralık 1992).
EndNote Bayındırlı L, Özsan O (01 Aralık 1992) Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). Gıda 17 6
IEEE L. . Bayındırlı ve O. . Özsan, “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”, GIDA, c. 17, sy. 6, 1992.
ISNAD Bayındırlı, Levent - Özsan, Onur. “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”. Gıda 17/6 (Aralık 1992).
JAMA Bayındırlı L, Özsan O. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). GIDA. 1992;17.
MLA Bayındırlı, Levent ve Onur Özsan. “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”. Gıda, c. 17, sy. 6, 1992.
Vancouver Bayındırlı L, Özsan O. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). GIDA. 1992;17(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/