BibTex RIS Kaynak Göster

Usage of Aspartame as Food Additives in Foods (Turkish with English Abstract)

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 1, - , 01.02.1993

Öz

In this review, aspartame as food additives are looked over for its properties, usage purposes, metabolism and toxicity. The effects on health are assessed according the recent scientific publication on the subject.

Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 1, - , 01.02.1993

Öz

Bu derlemede, gıdalarda katkı maddesi olarak kullanılan aspartamın özellikleri, kullanılma amacı, metabolizması ve toksisitesi açıklanmıştır. Sağlık üzerine etkileri literatür bilgisine dayanarak değerlendirilmiştir. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nilgün Özbek (özüdoğru) Bu kişi benim

Gülderen Yentür Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 18 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA (özüdoğru), N. Ö. ., & Yentür, G. . (1993). Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. Gıda, 18(1).
AMA (özüdoğru) NÖ, Yentür G. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. GIDA. Şubat 1993;18(1).
Chicago (özüdoğru), Nilgün Özbek, ve Gülderen Yentür. “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”. Gıda 18, sy. 1 (Şubat 1993).
EndNote (özüdoğru) NÖ, Yentür G (01 Şubat 1993) Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. Gıda 18 1
IEEE N. Ö. . (özüdoğru) ve G. . Yentür, “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”, GIDA, c. 18, sy. 1, 1993.
ISNAD (özüdoğru), Nilgün Özbek - Yentür, Gülderen. “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”. Gıda 18/1 (Şubat 1993).
JAMA (özüdoğru) NÖ, Yentür G. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. GIDA. 1993;18.
MLA (özüdoğru), Nilgün Özbek ve Gülderen Yentür. “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”. Gıda, c. 18, sy. 1, 1993.
Vancouver (özüdoğru) NÖ, Yentür G. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. GIDA. 1993;18(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/