BibTex RIS Kaynak Göster

Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Foods (Turkish with English Abstract)

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 4, - , 01.08.1993

Öz

Nutrition and health are the concept related to each other. The epidemiological researches have exhibited that there is relation between nutrition and health. In this review, health risks and occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons which exist in various food materials are looked over.

Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 4, - , 01.08.1993

Öz

Beslenme ve sağlık birbirinden ayrı düşünülmeyen iki kavramdır. Epidemiyolojik çalışmalar kanser ile beslenme arasında yakın bir ilişkinin olduğunu göstermektedir. Bu çalışmada çeşitli gıda maddelerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumları ve sağlık riskleri açıklanmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Pınar Ünal Bu kişi benim

Aysel Bayhan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 18 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Ünal, P. ., & Bayhan, A. . (1993). Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. Gıda, 18(4).
AMA Ünal P, Bayhan A. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. GIDA. Ağustos 1993;18(4).
Chicago Ünal, Pınar, ve Aysel Bayhan. “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”. Gıda 18, sy. 4 (Ağustos 1993).
EndNote Ünal P, Bayhan A (01 Ağustos 1993) Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. Gıda 18 4
IEEE P. . Ünal ve A. . Bayhan, “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”, GIDA, c. 18, sy. 4, 1993.
ISNAD Ünal, Pınar - Bayhan, Aysel. “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”. Gıda 18/4 (Ağustos 1993).
JAMA Ünal P, Bayhan A. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. GIDA. 1993;18.
MLA Ünal, Pınar ve Aysel Bayhan. “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”. Gıda, c. 18, sy. 4, 1993.
Vancouver Ünal P, Bayhan A. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. GIDA. 1993;18(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/