BibTex RIS Kaynak Göster

Hazard Analysis and Critical Control Points System and its Applications in the Food Quality Control (Turkish with English Abstract)

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 5, - , 01.10.1993

Öz

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) system aims to produce food by controlling the dangers inherent in any food process and determining the steps that are necessary to minimize the risks. The advantages of the HACCP approach are the highly secure process control, decreases in test frequencies, and savings in labor and sources.

Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 5, - , 01.10.1993

Öz

Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike-Analizi sistemi, herhangi bir gıda prosesinde mevcut tehlikeleri kontrol altına alarak ve riskleri en düşük düzeyde tutmak için gerekli kademeleri tayin ederek güvenilir gıda üretimini amaçlayan bir sistemdir. Sistemin sağladığı avantajlar proses kontrolünün büyük bir güvenle sağlanması, test yapma sıklığının azaltılması, emek ve kaynaklardan tasarruf sağlanabilmesidir. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Dilek Boyacıoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 18 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Boyacıoğlu, D. . (1993). Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları. Gıda, 18(5).
AMA Boyacıoğlu D. Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları. GIDA. Ekim 1993;18(5).
Chicago Boyacıoğlu, Dilek. “Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi Ve Uygulamaları”. Gıda 18, sy. 5 (Ekim 1993).
EndNote Boyacıoğlu D (01 Ekim 1993) Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları. Gıda 18 5
IEEE D. . Boyacıoğlu, “Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları”, GIDA, c. 18, sy. 5, 1993.
ISNAD Boyacıoğlu, Dilek. “Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi Ve Uygulamaları”. Gıda 18/5 (Ekim 1993).
JAMA Boyacıoğlu D. Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları. GIDA. 1993;18.
MLA Boyacıoğlu, Dilek. “Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi Ve Uygulamaları”. Gıda, c. 18, sy. 5, 1993.
Vancouver Boyacıoğlu D. Gıda Kalite Kontrolünde Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi Sitemi ve Uygulamaları. GIDA. 1993;18(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/