BibTex RIS Kaynak Göster

Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 5, - , 01.10.1993

Öz

Gelişmiş ülkelerde sık rastlanan bazı hastalıklar ile besinsel lif (BL) tüketimi arasında ilişki olduğunu öne süren hipotezler, bu konuda yapılan çalışmaları artırmış ve bu ilişkiyi epidemiyolojik olarak destekler doğrultuda sonuçlar elde edilmiştir. Bu makalede BL’ler ile insan sağlığı arasında ilişkiler incelenmiştir.

Effects of Dietary Fiber on Human Health (Turkish with English Abstract)

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 5, - , 01.10.1993

Öz

The hypothesis on the relationship between dietary fiber (DF) intake and frequency of certain diseases in developed countries caused an increase in DF related studies and has led to the results epidemiologically supporting this relation. In this article the interaction between DF and human health was discussed in detail.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hamit Köksel Bu kişi benim

Özen Özboy Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 18 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Köksel, H. ., & Özboy, Ö. . (1993). Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. Gıda, 18(5).
AMA Köksel H, Özboy Ö. Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. GIDA. Ekim 1993;18(5).
Chicago Köksel, Hamit, ve Özen Özboy. “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”. Gıda 18, sy. 5 (Ekim 1993).
EndNote Köksel H, Özboy Ö (01 Ekim 1993) Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. Gıda 18 5
IEEE H. . Köksel ve Ö. . Özboy, “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”, GIDA, c. 18, sy. 5, 1993.
ISNAD Köksel, Hamit - Özboy, Özen. “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”. Gıda 18/5 (Ekim 1993).
JAMA Köksel H, Özboy Ö. Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. GIDA. 1993;18.
MLA Köksel, Hamit ve Özen Özboy. “Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü”. Gıda, c. 18, sy. 5, 1993.
Vancouver Köksel H, Özboy Ö. Besinsel Liflerin İnsan Sağlığındaki Rolü. GIDA. 1993;18(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/