GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI

Sayı: 5 19 Ağustos 2014
  • Hasan Pirinççi
PDF İndir
TR

GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI

Öz

Geçtiğimiz yüzyıla bakacak olursak, dünyamız sosyo-kültürel ve ekonomik açıdan sürekli ve hızlı bir değişim ve gelişme göstermektedir. Dünya ülkeleri küreselleşme adı altında pek çok iyi gelişime ortak bir çabayla ulaşmaya çalışırken bunun yanında çoğu problemi de yine aynı şekilde sahiplenmektedirler. Bugün küreselleşen dünyamızın en önemli problemlerinden biri yeterli, dengeli ve güvenli gıdalarla beslenme ve bunlara bağlı olarak yeterli ve nitelikli gıda üretimidir. İnsanlık tarihiyle başlayan gıda üretimine ülkemiz açısından bakacak olursak bu konuda tecrübeli ve zengin ülkelerden biri olduğumuzu görmekteyiz.

Anahtar Kelimeler

Ayrıntılar

Birincil Dil

Türkçe

Konular

-

Bölüm

-

Yazarlar

Hasan Pirinççi Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi

19 Ağustos 2014

Gönderilme Tarihi

19 Ağustos 2014

Kabul Tarihi

-

Yayımlandığı Sayı

Yıl 2004 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA
Pirinççi, H. (2014). GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 5. https://izlik.org/JA46HJ29HC
AMA
1.Pirinççi H. GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI. gidaveyem. 2014;(5). https://izlik.org/JA46HJ29HC
Chicago
Pirinççi, Hasan. 2014. “GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI”. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, sy 5. https://izlik.org/JA46HJ29HC.
EndNote
Pirinççi H (01 Ağustos 2014) GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi 5
IEEE
[1]H. Pirinççi, “GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI”, gidaveyem, sy 5, Ağu. 2014, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA46HJ29HC
ISNAD
Pirinççi, Hasan. “GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI”. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi. 5 (01 Ağustos 2014). https://izlik.org/JA46HJ29HC.
JAMA
1.Pirinççi H. GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI. gidaveyem. 2014. Available at https://izlik.org/JA46HJ29HC.
MLA
Pirinççi, Hasan. “GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI”. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, sy 5, Ağustos 2014, https://izlik.org/JA46HJ29HC.
Vancouver
1.Hasan Pirinççi. GIDA VE YEM ARAŞTIRMALARININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI. gidaveyem [Internet]. 01 Ağustos 2014;(5). Erişim adresi: https://izlik.org/JA46HJ29HC

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0