Günümüzde genellikle yağsız etlere karşı bir istek eğilimi göze çarpmaktadır. Bu durum Avrupa ülkelerinin çoğunda,
tavşancılığrn öneminin gittikçe artmasrna ve gelişmesine yol açmrştrr. Ükemizde de 1970-i975 yılları arasında tavşan yetişti
riciliği çok yoğun bir gelişme dönemine girmiş; eksik bilgilerle ve sağlam bir incelemeye dayanmadan tavşan yetiştişmeye başlay- anlarrn Sayrsr kısa zamanda yükselmiştir.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Hayvansal Üretim (Diğer) |
Bölüm | Derlemeler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 30 Mayıs 1976 |
Gönderilme Tarihi | 30 Mayıs 1976 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1976 Cilt: 5 Sayı: 1 |
Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.