BibTex RIS Kaynak Göster

The Effects of Heat Stress on Colour and pH of Broiler Meat

Yıl 2001, Cilt: 42 Sayı: 2, - , 01.06.2001

Etlik Piliçlerde Sıcak Stresinin Et Rengi ve pH’ı Üzerine Etkileri

Yıl 2001, Cilt: 42 Sayı: 2, - , 01.06.2001
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Ali Altan Bu kişi benim

Hakan Bayraktar Bu kişi benim

Alper Önenç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2001
Gönderilme Tarihi 16 Nisan 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 42 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Altan, A., Bayraktar, H., & Önenç, A. (2001). Etlik Piliçlerde Sıcak Stresinin Et Rengi ve pH’ı Üzerine Etkileri. Hayvansal Üretim, 42(2).


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


26407 26406 26408   26409  26410263992641126412  26413   26414 26415