Düzeltme
Bu makalenin ilk hali 30 Haziran 2025 tarihinde yayımlandı.
https://dergipark.org.tr/tr/pub/hed/article/1626566
Hazine-i Evrak Arşiv ve Tarih Araştırmaları Dergisi'nin Cilt: 7, Sayı: 7'de yayımlanan "Yeni Devrin İhtişamlı Konakları: Beşiktaş ve Nişantaşı’nda Yapılan İlk Sadrazam Sarayları ve Devlet Ricali Konakları" makalesinin 284-295 sayfaları arasındaki dipnotlar dizgi sırasında teknik bir hata nedeniyle silinmiştir. Söz konusu aksaklıktan dolayı yazar ve okuyucularımıza üzüntülerimizi ifade ederiz.
Öz
Hazine-i Evrak Arşiv ve Tarih Araştırmaları Dergisi'nin Cilt: 7, Sayı: 7'de yayımlanan "Yeni Devrin İhtişamlı Konakları: Beşiktaş ve Nişantaşı’nda Yapılan İlk Sadrazam Sarayları ve Devlet Ricali Konakları" makalesinin 284-295 sayfaları arasındaki dipnotlar dizgi sırasında teknik bir hata nedeniyle silinmiştir.
Anahtar Kelimeler
Düzeltme, Erratum, Edit
Erratum
Öz
Due to a technical error during the typesetting process, the footnotes on pages 284–295 of the article “Magnificent Mansions of the New Era: The First Grand Vizier Palaces and Statesmen’s Mansions Built in Beşiktaş and Nişantaşı”, published in Volume 7, Issue 7 of the Hazine-i Evrak Journal of Archive and Historical Research, were inadvertently omitted. We would like to express our sincere regret to the author and our readers for this inconvenience.
Anahtar Kelimeler
Düzeltme, Erratum