İlköğretim Öğretmenlerinin ve Öğretmen Adaylarının Bilgisayarların Öğrenme/Öğretme Sürecinde Kullanımı ile İlgili Görüşleri
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Akkoyunlu, B. (2002). Öğretmenlerin internet kullanımı ve bu konudaki öğretmen görüşleri. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 22, 1 – 8.
- Akkoyunlu, B. ve Kurbanoğlu, S. (2003). Öğretmen adaylarının bilgi okuryazarlığı ve bilgisayar öz-yeterlik algıları üzerine bir çalışma. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 24, 1-10.
- Aşkar, P. ve Usluel Y. K. (2003). Bilgisayarların benimsenme hızına ilişkin boylamsal bir çalışma: Üç okulun karşılaştırılması. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 24, 15-25.
- Bahr, C., Kinzer, C. K. & Rieth, H. (1992). An analysis of the effects of teacher training and student grouping on reading comprehension skills among mildly handicapped high school students using computer assisted instruction. Journal of Special Education Technology, 11, 1-19.
- Çağıltay, K., Çakıroğlu, J., Çağıltay, N. ve Çakıroğlu, E. (2001). Öğretimde bilgisayar kullanımına ilişkin öğretmen görüşleri. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 21, 19-28.
- Gooler, D., Kautzer, K. & Knuth, R. (2000). Teacher competence in using technologies: The next big question. PREL Briefing Paper. ERIC Document Reproduction Service No. ED452175.
- International Society for Technology Education. (ISTE). (2000). National educational technology standards for teachers. Eugene: ISTE Publications.
- Kurbanoğlu, S. ve Akkoyunlu, B. (2002). Öğretmen adaylarına uygulanan bilgi okuryazarlığı programının etkililiği ve bilgi okuryazarlığı becerileri ile bilgisayar öz-yeterlik algısı arasındaki ilişki. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 22, 98-105.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Süleyman Sadi Seferoğlu
Bu kişi benim
Cenk Akbıyık
Bu kişi benim
Mehmet Bulut
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 2008
Gönderilme Tarihi
23 Temmuz 2014
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2008 Cilt: 35 Sayı: 35