Red fruits, sour cherry, cornelian cherry, health effect, tart cherry
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Klinik Tıp Bilimleri |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar |
|
Yayımlanma Tarihi | 31 Ağustos 2020 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2020 Sayı: 11 |
Bibtex | @derleme { igusabder748640, journal = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, issn = {2536-4499}, eissn = {2602-2605}, address = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye}, publisher = {İstanbul Gelişim Üniversitesi}, year = {2020}, number = {11}, pages = {230 - 254}, doi = {10.38079/igusabder.748640}, title = {Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış}, key = {cite}, author = {Bayram, Hatice Merve and Öztürkcan, Arda} } |
APA | Bayram, H. M. & Öztürkcan, A. (2020). Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış . İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , (11) , 230-254 . DOI: 10.38079/igusabder.748640 |
MLA | Bayram, H. M. , Öztürkcan, A. "Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış" . İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2020 ): 230-254 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/igusabder/issue/56603/748640> |
Chicago | Bayram, H. M. , Öztürkcan, A. "Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış". İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2020 ): 230-254 |
RIS | TY - JOUR T1 - Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış AU - Hatice MerveBayram, ArdaÖztürkcan Y1 - 2020 PY - 2020 N1 - doi: 10.38079/igusabder.748640 DO - 10.38079/igusabder.748640 T2 - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 230 EP - 254 VL - IS - 11 SN - 2536-4499-2602-2605 M3 - doi: 10.38079/igusabder.748640 UR - https://doi.org/10.38079/igusabder.748640 Y2 - 2020 ER - |
EndNote | %0 İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış %A Hatice Merve Bayram , Arda Öztürkcan %T Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış %D 2020 %J İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi %P 2536-4499-2602-2605 %V %N 11 %R doi: 10.38079/igusabder.748640 %U 10.38079/igusabder.748640 |
ISNAD | Bayram, Hatice Merve , Öztürkcan, Arda . "Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış". İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi / 11 (Ağustos 2020): 230-254 . https://doi.org/10.38079/igusabder.748640 |
AMA | Bayram H. M. , Öztürkcan A. Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış. IGUSABDER. 2020; (11): 230-254. |
Vancouver | Bayram H. M. , Öztürkcan A. Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi. 2020; (11): 230-254. |
IEEE | H. M. Bayram ve A. Öztürkcan , "Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, sayı. 11, ss. 230-254, Ağu. 2020, doi:10.38079/igusabder.748640 |
Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası (CC BY-NC-ND 4.0)