BibTex RIS Kaynak Göster

GIDA KATKI MADDELERİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ : FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH

Yıl 2003, , 193 - 206, 01.09.2003
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000411

Öz

Bu derlemede yaşamımızın bir parçası haline gelen hazır gıdalarda bulunan katkı maddeleri değerlendirilecektir. Hazır gıdaların tüketimlerinin artmasıyla, katkı maddelerine maruziyetin de artışı nedeniyle bu konuda birçok araştırma yapılmıştır. Ayrıca, bu maddelerin sistemler üzerindeki etkilerinden de bahsedilecektir

FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH

Yıl 2003, , 193 - 206, 01.09.2003
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000411

Öz

This review is going to be an evaluation food additives in ready-to-eat foods, which are a part of our lives. With increasing consumption of ready-to-eat-foods a lot of research has been going into the matter of increased exposure to additives. Addiüonally, it will mention the effect of food additives on the systems on the human body

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA35JV66JS
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Zeynep Erfden Çalışır Bu kişi benim

Deniz Çalışkan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2003
Gönderilme Tarihi 1 Eylül 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003

Kaynak Göster

APA Erfden Çalışır, Z., & Çalışkan, D. (2003). FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, 32(3), 193-206. https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000411
AMA Erfden Çalışır Z, Çalışkan D. FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH. Ankara Ecz. Fak. Derg. Eylül 2003;32(3):193-206. doi:10.1501/Eczfak_0000000411
Chicago Erfden Çalışır, Zeynep, ve Deniz Çalışkan. “FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 32, sy. 3 (Eylül 2003): 193-206. https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000411.
EndNote Erfden Çalışır Z, Çalışkan D (01 Eylül 2003) FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 32 3 193–206.
IEEE Z. Erfden Çalışır ve D. Çalışkan, “FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH”, Ankara Ecz. Fak. Derg., c. 32, sy. 3, ss. 193–206, 2003, doi: 10.1501/Eczfak_0000000411.
ISNAD Erfden Çalışır, Zeynep - Çalışkan, Deniz. “FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 32/3 (Eylül 2003), 193-206. https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000411.
JAMA Erfden Çalışır Z, Çalışkan D. FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH. Ankara Ecz. Fak. Derg. 2003;32:193–206.
MLA Erfden Çalışır, Zeynep ve Deniz Çalışkan. “FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, c. 32, sy. 3, 2003, ss. 193-06, doi:10.1501/Eczfak_0000000411.
Vancouver Erfden Çalışır Z, Çalışkan D. FOOD ADDITIVES AND EFFECTS ON THE HUMAN HEALTH. Ankara Ecz. Fak. Derg. 2003;32(3):193-206.

Kapsam ve Amaç

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi, açık erişim, hakemli bir dergi olup Türkçe veya İngilizce olarak farmasötik bilimler alanındaki önemli gelişmeleri içeren orijinal araştırmalar, derlemeler ve kısa bildiriler için uluslararası bir yayım ortamıdır. Bilimsel toplantılarda sunulan bildiriler supleman özel sayısı olarak dergide yayımlanabilir. Ayrıca, tüm farmasötik alandaki gelecek ve önceki ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılar ile sosyal aktiviteleri içerir.