Bu derlemenin amacı, Türkiye’de kasaplık canlı hayvan ve kırmızı etin dışarıdan ithaline izin verilmesi sonucu oluşan ve ileride olması muhtemel sonuçların tartışılmasıdır. Ayrıca bu derlemede, canlı hayvan ithalinin yeterli olmaması durumunda et açığını karşılamak için çözüm olarak düşünülen karkas ve dondurulmuş et ithalinin ülke hayvancılığı açısından meydana getireceği olası sonuçlar ile ilgili konular ortaya konulmaya çalışılmıştır
The purpose of this review was to discuss results obtained by permission of live animal and red meat
imports from abroad in Turkey, and the expected results that will be able to occurred in the future. In the review,
in the event of being insufficient live animal importation, it has been focused on topics which are probable results
of carcass meat and frozen meat imports considered as a solution to close meat deficit in terms of the country’s
livestock.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Mühendislik |
Bölüm | Zootekni / Animal Science |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 31 Mart 2011 |
Gönderilme Tarihi | 3 Aralık 2010 |
Kabul Tarihi | 18 Ocak 2011 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2011 Cilt: 1 Sayı: 1 |