Öğrencilerin Kariyerleri ile İlgili Karar Verme Süreçlerinde Kariyer Günleri Etkinliklerinin Rolü: Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Örneği
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Akbaba, A. ve Günlü, E. (2011). Otel İşletmelerinde İş gören Bulma, Seçme ve Eğitim Sürecinin Stratejik İnsan Kaynakları Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi: Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma. Selçuk Üniversitesi, İ.İ.B.F. Dergisi, 16(22).
- Aytaç, S. (1997). Çalışma Yaşamında Kariyer Yönetimi, Planlaması, Geliştirilmesi, Sorunları, İstanbul: Epsilon Yayıncılık.
- Benli, A. ve Şahin, L. (2004). İnsan Kaynakları Yönetiminde İş gören Bulma ve Seçme: Çınar Hotel Uygulaması. Bilgi Dergisi, 1(6).
- Blau, G. (2000). Job, Organizational, and Professional Context Antecedents as Predictors of Intent for Interrole Work Transitions. Journal of Vocational Behavior 56, 330-345.
- Cevher, E. (2015). Üniversitelerde Kariyer Planlama Faaliyetleri Ekseninde Kariyer Merkezlerine Yönelik Bir Araştırma. Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 5 (2), 164-177.
- Cohen, L., Manion, L. ve Morrison, K. (2007). Research Methods in Education. New York: Routledge.
- Çavdar, H. ve Çavdar, M. (2010). İşletmelerde İş gören Bulma ve Seçme Aşamaları. Deniz Harp Okulu Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi, 6(1).
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Mehmet Fatih Işık
Bu kişi benim
Türkiye
Leyla Tokgöz
Bu kişi benim
Türkiye
Zennübe Işık
Bu kişi benim
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
30 Temmuz 2022
Gönderilme Tarihi
15 Şubat 2022
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2022 Cilt: 12 Sayı: 2