Food Adaptation Model, Foodways, Historical Dishes, Ottoman Cuisine, Recipe
Yemek Uyarlama Modeli, Mutfak Kültürü, Tarihi Yemekler, Osmanlı Mutfağı, Yemek Tarifi
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Tarih |
Bölüm | Araştırma Makaleleri |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 15 Ekim 2022 |
Gönderilme Tarihi | 22 Haziran 2022 |
Kabul Tarihi | 19 Eylül 2022 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2022, Cilt , Sayı 4 |
Bibtex | @araştırma makalesi { kadim1134540, journal = {Kadim}, issn = {2757-9395}, eissn = {2757-9476}, address = {Sakarya Universitesi Esentepe Kampüsü,Fen-Edebiyat Fakülteci Blok C, Ofis:210 Sakarya-Serdivan}, publisher = {Burhan ÇAĞLAR}, year = {2022}, number = {4}, pages = {77 - 97}, doi = {10.54462/kadim.1134540}, title = {An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study}, key = {cite}, author = {Güldemir, Osman} } |
APA | Güldemir, O. (2022). An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study . Kadim , (4) , 77-97 . DOI: 10.54462/kadim.1134540 |
MLA | Güldemir, O. "An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study" . Kadim (2022 ): 77-97 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/kadim/issue/73030/1134540> |
Chicago | Güldemir, O. "An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study". Kadim (2022 ): 77-97 |
RIS | TY - JOUR T1 - Tarihi Yemekleri Uyarlama Modeli: Osmanlı Örneği AU - OsmanGüldemir Y1 - 2022 PY - 2022 N1 - doi: 10.54462/kadim.1134540 DO - 10.54462/kadim.1134540 T2 - Kadim JF - Journal JO - JOR SP - 77 EP - 97 VL - IS - 4 SN - 2757-9395-2757-9476 M3 - doi: 10.54462/kadim.1134540 UR - https://doi.org/10.54462/kadim.1134540 Y2 - 2022 ER - |
EndNote | %0 Kadim An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study %A Osman Güldemir %T An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study %D 2022 %J Kadim %P 2757-9395-2757-9476 %V %N 4 %R doi: 10.54462/kadim.1134540 %U 10.54462/kadim.1134540 |
ISNAD | Güldemir, Osman . "An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study". Kadim / 4 (Ekim 2022): 77-97 . https://doi.org/10.54462/kadim.1134540 |
AMA | Güldemir O. An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study. Kadim. 2022; (4): 77-97. |
Vancouver | Güldemir O. An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study. Kadim. 2022; (4): 77-97. |
IEEE | O. Güldemir , "An Adaptation Model for Historical Dishes: Ottoman Case Study", Kadim, sayı. 4, ss. 77-97, Eki. 2022, doi:10.54462/kadim.1134540 |
Kadim'de yayınlanan makaleler, (CC BY-NC 4.0) Creative Commons Atıf-Gayriticari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Bilimsel araştırmaları kamuya ücretsiz sunmanın bilginin küresel paylaşımını artıracağı ilkesini benimseyen dergi, tüm içeriğine anında açık erişim sağlamaktadır. Makalelerdeki fikir ve görüşlerin sorumluluğu sadece yazarlarına ait olup Kadim'in görüşlerini yansıtmazlar. Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası