SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN CİNSİYETE BAĞLI OLARAK LİDERLİK DAVRANIŞI YAPIYI KURMA BOYUTU YÖNÜNDEN KARŞILAŞTIRILMASI
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- AKGÜN, N, (1982) Egzersiz Fizyolojisi, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yayınları, No:1, İzmir.
- ALIÇ, M, (1985) Okul Müdürlerinin Liderlik Davranışı ve Öğretmenlerin Güdülenmesi, Yayınlanmış Doktora Tezi, Hacettepe Üniversitesi, 13, 61,64, Ankara.
- BURSALIOĞLU, Z, (1987) Okul Yönetiminde Yeni Yapı ve Davranış, Ankara Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Yayınları, No: 154, Ankara
- CAN, S, (2002) Resmi ve Özel Okullardaki Okul Yöneticileri ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Liderlik Davranışı Yönünden Karşılaştırılması, Yayınlanmamış Doktora Tezi, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı, Erzurum.
- CAN, S, ve PEPE, K, (2003) Öğretmen Adaylarında Liderlik Davranışlarının Belirlenmesi, Beden Eğitimi ve Sporda Sosyal Alanlar Kongresi 10- 11 Ekim, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, 127- 135, Ankara.
- DURUKAN, E, (2003) Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu I. ve IV. Sınıf Öğrencilerinin Liderlik Davranışlarının Karşılaştırılması, Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı, Konya.
- HALPHİN, W, and WİNER, BJ, (1957) A Factorial Study of the Leader Behavior Description, in R.M. Stogdill and A.E. Coons (Eds.) Leader Behavior in Description and Measurement Colombus, OH. Bureau of Business Research the Ohio State University.
- JAGUES, E, Anal CELEMENT, S.A, (1991). Executive leadership, Cason Hall, Co.,Publishers Co., Arhington:4.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Erdil Durukan
Bu kişi benim
Süleyman Can
Bu kişi benim
Zekeriya Göktaş
Bu kişi benim
Naci Arıkan
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Mayıs 2005
Gönderilme Tarihi
-
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2005 Cilt: 6 Sayı: 2
