Düzeltme
BibTex RIS Kaynak Göster

Afyonkarahisar'da Lokal Olarak Üretilen Bazı Peynirlerdeki Brucella Spp.'nin Varlığı ve Kontaminasyon Düzeyinin belirlenmesi

Yıl 2014, Cilt: 7 Sayı: 2, 85 - 85, 01.06.2014

Öz

2014, 7 (1) sayısında “Detection of Prevence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey” başlıklı araştırma makalesinin başlığında bulunan “Prevence” kelimesi sehven hatalı yazılmış olup aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

Şebnem Pamuk, Zeki GÜRLER “Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey” 2014, 7 (1).

Kaynakça

  • Şebnem Pamuk, Zeki GÜRLER “Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey” 2014, 7 (1).

Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey

Yıl 2014, Cilt: 7 Sayı: 2, 85 - 85, 01.06.2014

Öz

2014, 7 (1) sayısında “Detection of Prevence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced
in Afyonkarahisar, Turkey” başlıklı araştırma makalesinin başlığında bulunan “Prevence” kelimesi sehven hatalı
yazılmış olup aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

Şebnem Pamuk, Zeki GÜRLER “Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese
produced in Afyonkarahisar, Turkey” 2014, 7 (1).

Kaynakça

  • Şebnem Pamuk, Zeki GÜRLER “Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey” 2014, 7 (1).
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Bölüm DÜZELTME
Yazarlar

Şebnem Pamuk

Zeki Gürler

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2014 Cilt: 7 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Pamuk, Ş., & Gürler, Z. (2014). Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey. Kocatepe Veterinary Journal, 7(2), 85-85.
AMA Pamuk Ş, Gürler Z. Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey. kvj. Haziran 2014;7(2):85-85.
Chicago Pamuk, Şebnem, ve Zeki Gürler. “Detection of Prevalence and Contamination Level of Brucella Spp. In Local Cheese Produced in Afyonkarahisar, Turkey”. Kocatepe Veterinary Journal 7, sy. 2 (Haziran 2014): 85-85.
EndNote Pamuk Ş, Gürler Z (01 Haziran 2014) Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey. Kocatepe Veterinary Journal 7 2 85–85.
IEEE Ş. Pamuk ve Z. Gürler, “Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey”, kvj, c. 7, sy. 2, ss. 85–85, 2014.
ISNAD Pamuk, Şebnem - Gürler, Zeki. “Detection of Prevalence and Contamination Level of Brucella Spp. In Local Cheese Produced in Afyonkarahisar, Turkey”. Kocatepe Veterinary Journal 7/2 (Haziran 2014), 85-85.
JAMA Pamuk Ş, Gürler Z. Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey. kvj. 2014;7:85–85.
MLA Pamuk, Şebnem ve Zeki Gürler. “Detection of Prevalence and Contamination Level of Brucella Spp. In Local Cheese Produced in Afyonkarahisar, Turkey”. Kocatepe Veterinary Journal, c. 7, sy. 2, 2014, ss. 85-85.
Vancouver Pamuk Ş, Gürler Z. Detection of prevalence and contamination level of Brucella spp. in local cheese produced in Afyonkarahisar, Turkey. kvj. 2014;7(2):85-.

13520    13521       13522   1352314104

14105         14106        14107       14108