Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şebnem Pamuk
Doç. Dr.
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Yayın
11
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
14
11
Yayın
9
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Kurum
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Popüler Yayınları
Geleneksel Afyon Kaymağı Üretimi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.309780
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7219
6
ATIF
1
FAVORİ
7219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zayıflama Amacıyla Kullanılan Bitkisel Çaylarda Aflatoksin Varlığının Araştırılması
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
, Ebrar Biçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1016244
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1010
0
ATIF
1
FAVORİ
1010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Zayıflama Amacıyla Kullanılan Bitkisel Çaylarda Aflatoksin Varlığının Araştırılması
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
, Ebrar Biçer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1016244
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1010
1
FAVORİ
1010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar’da Satışa Sunulan Tavuk İç Organlarından Salmonella spp. ve Listeria monocytogenes’in İmmonomagnetik Seperasyon Yöntemi ile İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Dirençliliğinin Belirlenmesi
Yazarlar: Özgür Sepin,
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.839629
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
616
0
FAVORİ
616
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Histidine and tyrosine decarboxylase activities of lactic acid bacteria in sea bream (Sparus aurata) and sea bass (Dicentrarchus labrax)
Yazarlar:
Yağmur Nil Doğan
,
Şebnem Pamuk
,
Zeki Gürler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.601699
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2128
0
FAVORİ
2128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microbial contamination in food, food- handlers’ hands and surfaces and evaluation of contamination sources by the similarity between isolates
Yazarlar:
Metin Erdoğan
,
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.599367
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2988
0
FAVORİ
2988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar İli’nde Satışa Sunulan Çupra (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Balıklarının Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
,
Yağmur Nil Demirel
,
Zeki Gürler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.526068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1057
0
FAVORİ
1057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
,
Metin Erdoğan
,
Yeliz Yıldırım
, Harun Hızlısoy,
Serhat Al
, Özgür Sepin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.427007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2028
0
FAVORİ
2028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sığır Orjinli Gıdalarda Salmonella spp. ve Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1121
0
FAVORİ
1121
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Afyon Kaymağı Üretimi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.309780
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7219
1
FAVORİ
7219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yeliz Yıldırım
,
Zafer Gönülalan
,
Nurhan Ertaş Onmaz
, Harun Hızlısoy,
Serhat Al
,
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1393
0
FAVORİ
1393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyon’da Satışa Sunulan Sığır ve Tavuk Kıymalarında Clostridium perfringens Kontaminasyon Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
, Gözde Çelikeloğlu
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
616
0
FAVORİ
616
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar'da Lokal Olarak Üretilen Bazı Peynirlerdeki Brucella Spp.'nin Varlığı ve Kontaminasyon Düzeyinin belirlenmesi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
,
Zeki Gürler
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
177
0
FAVORİ
177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
Food and Health
Kocatepe Veteriner Dergisi
Yayınlar
Histidine and tyrosine decarboxylase activities of lactic acid bacteria in sea bream (Sparus aurata) and sea bass (Dicentrarchus labrax)
Yazarlar:
Yağmur Nil Doğan
,
Şebnem Pamuk
,
Zeki Gürler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.601699
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2128
2
ATIF
0
FAVORİ
2128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microbial contamination in food, food- handlers’ hands and surfaces and evaluation of contamination sources by the similarity between isolates
Yazarlar:
Metin Erdoğan
,
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.599367
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2988
3
ATIF
0
FAVORİ
2988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
,
Metin Erdoğan
,
Yeliz Yıldırım
, Harun Hızlısoy,
Serhat Al
, Özgür Sepin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.427007
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2028
3
ATIF
0
FAVORİ
2028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Afyon Kaymağı Üretimi
Yazarlar:
Şebnem Pamuk
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.309780
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7219
6
ATIF
1
FAVORİ
7219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat