Akçakatık peyniri optimizasyon peynir kurutma peynir kurutma makinesi tasarım ve imalat
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP, Proje Numarası: 0778-YL-21 )tarafından desteklenmiştir.
0778-YL-21
Bu çalışma, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP), Proje Numarası: 0778-YL-21 tarafından desteklenmiştir. Çalışmada “Peynir Kurutma Makinesi Tasarımı ve İmalatı” başlıklı yüksek lisans tezinin verileri kullanılmıştır.
Akçakatik cheese optimization cheese drying cheese drying machine design and manufacturing
0778-YL-21
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Mühendislik |
Bölüm | Araştırma Makalesi |
Yazarlar | |
Proje Numarası | 0778-YL-21 |
Yayımlanma Tarihi | 31 Aralık 2022 |
Kabul Tarihi | 2 Kasım 2022 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2022 |