Bu çalışmada özellikle insan kaynaklarının yeni rolleri ve yetkinlikleri çerçevesinde değer yaratma kavramı ile örgütsel yapabilirlik kavramları ele alınmıştır. Günümüzde örgütlerin başarısı sahip olduğu soyut varlıkları iyi yönetebilmesi ve gelişmesine bağlıdır. Bu konudaki en önemli görev insan kaynakları yöneticilerine düşmektedir. Sorun bunların farkına varılmasında ve hayata geçirilmesindeki kararlılıkta yatmaktadır.
Keçecioğlu, T. (2015). İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME. Marmara Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Dergisi, 24(1).
AMA
Keçecioğlu T. İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi. Mart 2015;24(1).
Chicago
Keçecioğlu, Tamer. “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME”. Marmara Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Dergisi 24, sy. 1 (Mart 2015).
EndNote
Keçecioğlu T (01 Mart 2015) İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 24 1
IEEE
T. Keçecioğlu, “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME”, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, c. 24, sy. 1, 2015.
ISNAD
Keçecioğlu, Tamer. “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME”. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 24/1 (Mart 2015).
JAMA
Keçecioğlu T. İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi. 2015;24.
MLA
Keçecioğlu, Tamer. “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME”. Marmara Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Dergisi, c. 24, sy. 1, 2015.
Vancouver
Keçecioğlu T. İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNİN DEĞER VE YAPABİLİRLİK YARATMASI ÜZERİNE: VİZYONDAN EYLEME. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi. 2015;24(1).