Doğal ve kültürel değerler açısından oldukça zengin olan Denizli, turizm açısından oldukça önemli bir destinasyondur. Denizli termal turizm, kültür turizmi, şehir turizmi, kırsal turizm, balon turizmi ve gastronomi turizmi açısından birçok turistik değere sahiptir. Gastronomi turizmi açısından Denizli Tandır Kebabını tanıtmak, toplumsal bilinç oluşturmak ve Denizli’nin gastronomi turizminden alacağı payı artırmak oldukça önemlidir. Bu çalışmada Denizli turizm potansiyeli ele alınmış geleneksel ürün olarak Denizli Tandır Kebabı ile ilgili yorumlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmeler lezzet, hizmet, atmosfer, personel ve değer olmak üzere 5 tema kapsamında ele alınmıştır.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası, Turizm (Diğer) |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 31 Aralık 2024 |
Gönderilme Tarihi | 8 Nisan 2024 |
Kabul Tarihi | 3 Eylül 2024 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2024 Cilt: 7 Sayı: 3 |