Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Bertan
Prof. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
4
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
42
4
Yayın
5
Hakemlik
42
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası
Turizm Politikası
Turizm Sosyolojisi
Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
ÜLKELERE GÖRE MİCHELİN YILDIZLI RESTORANLARIN ALGILANMASI
Yazarlar:
Serkan Bertan
,
Serap Alkaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2127
0
ATIF
1
FAVORİ
2127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama Tesislerine Yönelik Eko Lider Uygulaması
Yazarlar:
Serkan Bertan
,
Serap Alkaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
591
0
ATIF
1
FAVORİ
591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DENİZLİ GASTRONOMİ TURİZMİNDE GELENEKSEL ÜRÜN OLARAK DENİZLİ TANDIR KEBABI
Yazarlar:
Serkan Bertan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
0
ATIF
1
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Spatial distribution of sustainable gastronomy criteria in Michelin green star restaurants
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Serkan Bertan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2025-10-3-287
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
163
0
FAVORİ
163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DENİZLİ GASTRONOMİ TURİZMİNDE GELENEKSEL ÜRÜN OLARAK DENİZLİ TANDIR KEBABI
Yazarlar:
Serkan Bertan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
1
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜLKELERE GÖRE MİCHELİN YILDIZLI RESTORANLARIN ALGILANMASI
Yazarlar:
Serkan Bertan
,
Serap Alkaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2127
1
FAVORİ
2127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama Tesislerine Yönelik Eko Lider Uygulaması
Yazarlar:
Serkan Bertan
,
Serap Alkaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
591
1
FAVORİ
591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Karadeniz Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gümrük ve Ticaret Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.