APA |
Özbay, İ., Veli, S., Özbay, B., Arslan, A., vd. (2018). Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 22(2), 932-936. https://doi.org/10.19113/sdufbed.28988 |
|
AMA |
Özbay İ, Veli S, Özbay B, Arslan A, Çebi E. Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. SDÜ Fen Bil Enst Der. Ağustos 2018;22(2):932-936. doi:10.19113/sdufbed.28988 |
|
Chicago |
Özbay, İsmail, Sevil Veli, Bilge Özbay, Ayla Arslan, ve Ecren Çebi. “Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi”. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 22, sy. 2 (Ağustos 2018): 932-36. https://doi.org/10.19113/sdufbed.28988. |
|
EndNote |
Özbay İ, Veli S, Özbay B, Arslan A, Çebi E (01 Ağustos 2018) Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 22 2 932–936. |
|
IEEE |
İ. Özbay, S. Veli, B. Özbay, A. Arslan, ve E. Çebi, “Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi”, SDÜ Fen Bil Enst Der, c. 22, sy. 2, ss. 932–936, 2018, doi: 10.19113/sdufbed.28988. |
|
ISNAD |
Özbay, İsmail vd. “Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi”. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 22/2 (Ağustos 2018), 932-936. https://doi.org/10.19113/sdufbed.28988. |
|
JAMA |
Özbay İ, Veli S, Özbay B, Arslan A, Çebi E. Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. SDÜ Fen Bil Enst Der. 2018;22:932–936. |
|
MLA |
Özbay, İsmail vd. “Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi”. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, c. 22, sy. 2, 2018, ss. 932-6, doi:10.19113/sdufbed.28988. |
|
Vancouver |
Özbay İ, Veli S, Özbay B, Arslan A, Çebi E. Elektrokoagülasyon Prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. SDÜ Fen Bil Enst Der. 2018;22(2):932-6. |
|