ÖĞRENME-ÖĞRETME SÜRECİNDEKİ ENTELLEKTÜEL ŞİZOFRENİZM
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Akşit, B. (1998). Türkiye’de bunalım ve demokratik çıkış yolları; kavramsal bir çerçeve. Ankara:Proje Raporu Ekim. Türkiye Bilimler Akademisi.
- Atasoy, A. (1997). İlköğretimin ikinci kademede demokrasi eğitimi ve ilköğretim ikinci kademede öğretmen ve öğrencilerin demokratik tutum ve davranışlarının karşılaştırılmalı olarak incelenmesi. Yüksek lisans tezi, Ankara Üniversitesi, Ankara.
- Başar, H. (2003). Sınıf yönetimi (10. Baskı). Ankara: Anı Yayıncılık.
- Canelosi, J. S. (1988). Classroom management Strategies. New York: LogmanInc.
- Çelikel, A. (1999). On sekiz yıl sonra YÖK ve üniversitelerimiz. Müdafaa-i Hukuk, s. 15.
- Demirpolat, A. (1999). Demokrasi ve demokratik eğitim, Eğitim Yönetimi, Sayı:18.
- Demirpolat, A. (1997). Eğitim-Demokrasi İlişkisi. İçinde. L. Küçükahmet (Ed.), Eğitim Bilimine Giriş. Ankara: Gazi Kitapevi. s. 139–167.
- Dewey, J. (1916). Demokrasi ve eğitim (Çev: Salih Otaran). İstanbul: Başarı Yayıncılık, 1996.Ergün , M., Duman, T. (2000). Kritik durumlarda öğretmen davranışları- II. Milli Eğitim Dergisi, Sayı:145.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Bilal Duman
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 2008
Gönderilme Tarihi
1 Haziran 2008
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2008 Cilt: 6 Sayı: 2
