Sosyal Hizmetlerin Sivil Oluşumu- Berlin’deki Göçmen Sivil Toplum Örgütleri Üzerine Bir Araştırma
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Akbaş, E. (2008). Kültürel sembolleri yorumsamacı bir bakış açısıyla okuma ve sosyal hizmet ilişkisi, Toplum ve Sosyal Hizmet, 14(1).
- Baumann, Z. (1999). Sosyolojik düşünmek. İstanbul: Ayrıntı.
- Bellah, R. N., R. Madsen, W. M. Sullivan, A. Swidler and S. M. Tipton (1991). The good society. Knopf Publication.
- Buğra, A. ve Keyder, Ç. (2006). Önsöz. sosyal politika yazıları (ed. A. Buğra ve Ç. Keyder). Istanbul: İletişim Yayınları.
- Cavallo, S. (1989). Charity, power, and patronage in eighteenth-century Italian hospitals: The case of turin. The Hospital in History (ed. Lindsay Granshaw ve Roy Porter). Londra & New York: Routledge.
- Cavallo, S. (1995). Charity and power in early modern Italy: Benefactors and their motives in turin, 1541- 1789. Cambridge: Cambridge University Press.
- Ehlert, U. (2003). Verhaltensmedizin. Berlin: Springer.
- Enteman, W.F. (1993). Managerialism – the emergence of a new ideology. The University of Wisconsin Press
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
Sosyoloji (Diğer)
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Emrah Akbaş
*
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
15 Ekim 2011
Gönderilme Tarihi
15 Ağustos 2011
Kabul Tarihi
1 Ekim 2011
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2011 Cilt: 22 Sayı: 2