Bertolt Brecht’in Epik Tiyatrosu Üzerinden İnteraktif Belgesellere Bakmak
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Altunay, A. (2012). “Kes –Kopyala – Yapıştır: Bir Sanat Yüzeyi Olarak Ekran” (Deniz Yengin Edit.). İstanbul: Anahtar Kitaplar Yayınevi.
- Armes, R. (2011). Sinema ve Gerçeklik Tarihsel Bir İnceleme (Z. Ö. Barkot çev.). İstanbul: Doruk Yayıncılık. Aristoteles. (1993). Poetika, (İ. Tunalı çev.). İstanbul: Remzi Kitapevi.
- Benjamin, W. (2011). Brecht’i Anlamak (H. Barışcan & G. Işısağ, çev.). 4.Basım İstanbul: Metis Yayınları.
- Benjamin, W. (2015). Teknik Olarak Yeniden Üretilebilirlik Çağında Sanat Yapıtı (G. Sarı, çev.). İstanbul: Zeplin kitap
- Baudrillard, J. (2018). Simülakrlar ve Simülasyon, (O. Adanır, çev). Ankara: Doğu Batı Yayınları.
- Bonitzer, P. (2018). Bakış ve Ses (İ. Yaşar, çev.). 3.Baskı İstanbul: Metis Yayınları.
- Castells, M. (2008). Enformasyon Çağı: Ekonomi, Toplum ve Kültür, Cilt 1 Ağ Toplumunun Yükselişi (E. Kılıç çev.). İstanbul: Bilgi Üniversitesi Yayınları.
- Clarke, J. (2012). Sinema Akımları: Sinema Dünyasını Değiştiren Filmler (Ç. E. Babaoğlu, çev.). İstanbul: Kalkedon Yayınları.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
İletişim ve Medya Çalışmaları
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Musa Ak
*
0000-0003-0167-4608
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
15 Nisan 2021
Gönderilme Tarihi
23 Ocak 2021
Kabul Tarihi
1 Nisan 2021
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2021 Sayı: 7


