Cilt: 40 Sayı: 3, 1.09.2003

Yıl: 2003

Makaleler

 

2. Bazı Nar Çeşitlerinin Çiçek Tozu Çimlenme Güçlerinin Belirlenmesi

 

4. Armut Ateş Yanıklığı Ve Dayanıklılık Islahı

 

5. Farklı Azot Kaynaklarının Baş Salatada (Lactuca sativa var. capitata) Verim, Kalite ve Mineral Madde Miktarı Üzerine Etkisi

 

6. Sınırlı İşlenmiş Pırasalarda Kalite Değişimleri

 

8. İkinci Ürün Silajlık Olarak Yetiştirilen Bazı Mısır Çeşitlerinde Farklı Ekim Zamanlarının Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi

 

9. Ateş Yanıklığına Duyarlı Ve Dayanıklı Bazı Armut Çeşitlerinin Bitki Besin Maddesi İçeriklerinin Belirlenmesi

 

11. Ödemiş Belediye Mezbahası'nda Kırmızı Et Üretiminin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

 

13. Menemen Sol Sahil Sulama Sistemi Su Dağıtımında Yeterliliğin ve Değişkenliğin Belirlenmesi

 

15. Ekolojik Üretimde Tarımsal Yayım Faaliyetleri Üzerine Bir Araştırma

 

16. Selçuk-Pamucak Sulak Alanının Sınıflandırılması Üzerine Bir Araştırma

 

18. Devekuşu Ham ve Mamul Derilerilerinin Bazı Teknolojik Parametreleri Üzerine Araştırmalar

 

20. Kiraz Çeşitlerindeki Çiçek Anormallikleri Üzerine İncelemeler

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.