Araştırma Makalesi
Development of Low Oil Emulsion Gels by Solidification of Oil Droplets and Determination of Their Rheological PropertiesAraştırma Makalesi
Characterization of F2 generation tomato plants and marker assisted selection against tomato spotted wilt virus (tsw) and tomato yellow leaf curl virus (tylcv)Araştırma Makalesi
Determination of Energy usage and greenhouse gas (GHG) emissions in artichoke productionAraştırma Makalesi
Alternative Vegetable Cultivation in Semi-Arid Conditions: The Example of BroccoliAraştırma Makalesi
Effects of Classical and Organomineral Fertilizer Applications on Pollen Quality and Quantity in Gemlik Olive CultivarInternational Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27