Dr. Turker Kurt is an professor of educational administration. He received his doctorate in educational administration from the Gazi University in Ankara, Turkey. He has served as a teacher, a university professor, and a consultant to K-12 schools, higher education institutions, and non-profit professional organizations. Dr. Kurt was a postdoctoral visiting scholar at the University of Wisconsin-Madison in 2013-2014. Dr. Kurt teaches graduate level courses including educational reform and leadership, management of higher education, and school administration. Dr. Kurt teaches undergraduate level courses including introduction to educational sciences, classroom management, and educational sociology. Recently, he has studied as a visiting research associate at the University College London, Institute of Education in 2021-2022.
Dr. Kurt’s research focuses on the higher education policy, governance, and leadership with an emphasis on equity issues. He also runs research in educational leadership, education reform, and education finance.
Dr. Kurt has served on the editorial boards of peer reviewed journals including Journal of Research on Education and Society (JRES), International Journal of Psychology and Education Studies (IJPES), and UMT Education Review (UER). He is one of the founding members of the Association for Higher Education Studies (AHES) in Turkey and served as the vice president of the association between 2016-2020. Dr. Kurt has been actively contributing to organization of annual conference of International Higher Education Studies Conference (IHEC) since 2017.
Prof. Dr. Nurhan ERTAŞ ONMAZ, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Doç. Dr. Muhammet Ali CEBİRBAY, Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Prof. Dr. Mehmet ELMALI, Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Doç. Dr. Arife Ezgi TELLİ, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Tarık Haluk ÇELİK, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Doç. Dr. Ulaş ACARÖZ, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Recep ÇIBIK, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Tolga KAHRAMAN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Zafer SAYIN, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Mikrobiyoloji
Doç. Dr. Nihat TELLİ, Konya Teknik Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Gıda İşleme
Prof. Dr. Zeki GÜRLER, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Dekan Yardımcısı
Prof. Dr. Mustafa TAYAR, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Mustafa ARDIÇ, Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Doç. Dr. Güzin İPLİKÇİOĞLU, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Abdullah DİLER, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, İşleme Teknolojisi
Prof. Dr. Aysel ŞAHAN, Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Dr. Öğr. Üyesi Ebru BAYRAK, Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Doç. Dr. Yahya ÖZDOĞAN, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Prof. Dr. Türker KURT, Gazi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri
Doç. Dr. Hasan TABAK, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri
Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ŞEN, Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme
Prof. Dr. İsmail BAYRAM, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları
Prof. Dr. Gürkan UÇAR, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Meryem AYDEMİR ATASEVER, Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Aygül KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM, Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yüksel GENÇ, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gültekin BİLGİN, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Dr .Öğr. Üyesi Nesrin EMRE, Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Prof. Dr. Soner ALTUN, Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler, Su Ürünleri Hastalıkları
Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Nazlı KANCA, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi
Prof. Dr. Fatma Seda ERGENEKON, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Recep KARA, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Doç. Dr. Yusuf BİÇER, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Ahmet GÜNER, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Mustafa GARİP, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme
Dr. Öğretim Üyesi Muhsin ÖZTÜRK, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
Prof. Dr. Ömer ÇETİN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Öğr. Gör. Başak ÖNEY, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Prof. Dr. Kamil BOSTAN, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Prof. Dr. Nurettin GÜLŞEN, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme
Prof. Dr. Tamer ÇAĞLAYAN, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme
Dr. Öğr. Üyesi Ömer ÇAKMAK, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğr. Gör. İrem ALAÇIK DEVELİOĞLU, KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik
Dr. Öğr. Üyesi Halit BAYRAK, Süleyman Demirel Üniversitesi, Su Enstitüsü
Prof. Dr. Ayşe Serpil NALBANTOĞLU, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler, Veterinerlik Parazitolojisi
Öğr. Gör. Dr. Evren ÖZDEMİR KOCABAŞ, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Fulya TAŞÇI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Muammer ELMAS, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler, Farmakoloji ve Toksikoloji
Doç. Dr. Burak DİK, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler, Farmakoloji ve Toksikoloji
Prof. Dr. Abdullah ÖKSÜZ, Necmettin Erbakan Üniversitesi Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Dr. Öğr. Üyesi Meryem AKHAN, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Prof. Dr. Muhammed ARABACI, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.