Tarım, Hayvancılık, Şarküteri ürünleri [Sığır (Kıyma, Kuşbaşı, Pirzola, Biftek, Rosto, Kontrfile, Bonfile), Tavuk (Baget, But, Göğüs, Fileto, Kanat, Pirzola, Sarma, Taşlık, Ciğer), Kırmızı et (Salam, Sucuk, Pastırma, Sosis, Köfte, Kavurma, Döner, Burger), Beyaz Et (Burger, Sucuk, Salam, Sosis, Döner), Süt ürünleri (Süt, Tereyağı, Beyaz Peynir, Kaşar, Lor, Çökelek, Tulum, Yoğurt, Kaymak), Sakatat (İşkembe), Et suyu, Kemik suyu], Bal ürünleri (Arı sütü, Polen, Propolis), Balıkçılık ve Su ürünleri, Gıda hijyeni ve teknolojisi, Gıda güvenliği, Hayvancılık ekonomisi, Halk sağlığı, Sağlıklı ve dengeli beslenme, Beslenmenin önemi, Biyokimya, Mikrobiyoloji, AR-GE çalışmaları ve kalite yönetim sistemleri, Helal gıda, Et ve Süt Kurumu (ESK), Et ve Balık Kurumu (EBK).
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.