Kanatlı eti, Staphylococcus aureus, antibiyotik direnç, antibiyotik direnç geni, enterotoksin geni
Süleyman Demirel Üniversitesi
Bu çalışmayı FYL-2019-6994 nolu proje ile maddi olarak destekleyen Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimi’ne teşekkür ederiz.
Poultry meat, Staphylococcus aureus, antibiotic resistance, antibiotic resistance gene, enterotoxin gene
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Food Engineering |
Journal Section | Articles |
Authors |
|
Project Number | FYL-2019-6994 |
Publication Date | May 15, 2021 |
Published in Issue | Year 2021 Volume: 46 Issue: 3 |
Bibtex | @research article { gida893135, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {The Association of Food Technology}, year = {2021}, volume = {46}, number = {3}, pages = {692 - 706}, doi = {10.15237/gida.GD21048}, title = {KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ}, key = {cite}, author = {Kısa, Çilem and Tuncer, Yasin} } |
APA | Kısa, Ç. & Tuncer, Y. (2021). KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ . Gıda , 46 (3) , 692-706 . DOI: 10.15237/gida.GD21048 |
MLA | Kısa, Ç. , Tuncer, Y. "KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ" . Gıda 46 (2021 ): 692-706 <https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/61205/893135> |
Chicago | Kısa, Ç. , Tuncer, Y. "KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ". Gıda 46 (2021 ): 692-706 |
RIS | TY - JOUR T1 - DETERMINATION OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS PREVALENCE AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES, ANTIBIOTIC RESISTANCE AND ENTEROTOXIN GENES IN POULTRY MEATS AU - ÇilemKısa, YasinTuncer Y1 - 2021 PY - 2021 N1 - doi: 10.15237/gida.GD21048 DO - 10.15237/gida.GD21048 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 692 EP - 706 VL - 46 IS - 3 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD21048 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD21048 Y2 - 2021 ER - |
EndNote | %0 The Journal of Food KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ %A Çilem Kısa , Yasin Tuncer %T KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ %D 2021 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 46 %N 3 %R doi: 10.15237/gida.GD21048 %U 10.15237/gida.GD21048 |
ISNAD | Kısa, Çilem , Tuncer, Yasin . "KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ". Gıda 46 / 3 (May 2021): 692-706 . https://doi.org/10.15237/gida.GD21048 |
AMA | Kısa Ç. , Tuncer Y. KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. 2021; 46(3): 692-706. |
Vancouver | Kısa Ç. , Tuncer Y. KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ. Gıda. 2021; 46(3): 692-706. |
IEEE | Ç. Kısa and Y. Tuncer , "KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ", Gıda, vol. 46, no. 3, pp. 692-706, May. 2021, doi:10.15237/gida.GD21048 |