BibTex RIS Cite

Some Chemical Properties of Graperfruit (Citrus paradisi) Grown by Conventional Integrated and Organic Methods (Turkish with English Abstract)

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004

Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date December 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 6

Cite

APA Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago “Konvansiyonel Entegre Ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote (December 1, 2004) Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri. Gıda 29 6
IEEE “Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD “Konvansiyonel Entegre Ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri”. Gıda 29/6 (December 2004).
JAMA Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri. The Journal of Food. 2004;29.
MLA “Konvansiyonel Entegre Ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri. The Journal of Food. 2004;29(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/