BibTex RIS Cite

The Use of High Hydrostatic Pressure in Meat Technology (Turkish with English Abstract)

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004

Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date December 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 6

Cite

APA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote (December 1, 2004) Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. Gıda 29 6
IEEE “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”, The Journal of Food, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29/6 (December 2004).
JAMA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. 2004;29.
MLA “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. 2004;29(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/