BibTex RIS Cite

The Use of High Hydrostatic Pressure in Meat Technology (Turkish with English Abstract)

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004

Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date December 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 6

Cite

APA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote (December 1, 2004) Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. Gıda 29 6
IEEE “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”, The Journal of Food, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29/6 (December2004).
JAMA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. 2004;29.
MLA “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. 2004;29(6).