English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
EN
TR
PDF
Add To My Library
×
BibTex
RIS
Cite
Add To My Library
×
The Use of High Hydrostatic Pressure in Meat Technology (Turkish with English Abstract)
Year 2004
, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
Keywords
-
Add To My Library
×
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı
Year 2004
, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
Keywords
-
There are
0
citations in total.
Details
Primary Language
Turkish
Journal Section
Articles
Publication Date
December 1, 2004
Published in Issue
Year 2004 Volume: 29 Issue: 6
Cite
APA
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. (2004). Gıda, 29(6).
AMA
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote
(December 1, 2004) Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. Gıda 29 6
IEEE
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”,
The Journal of Food
, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”.
Gıda
29/6 (December2004).
JAMA
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı.
The Journal of Food
. 2004;29.
MLA
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. The Journal of Food. 2004;29(6).
Article Files
Full Text
Journal Home Page
Archive
Volume: 29 Issue: 4
Volume: 29 Issue: 5
Volume: 29 Issue: 6
Volume: 30 Issue: 1
Volume: 30 Issue: 2