Bibtex |
@research article { igusabder784094,
journal = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi},
issn = {2536-4499},
eissn = {2602-2605},
address = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye},
publisher = {İstanbul Gelisim University},
year = {2020},
volume = {},
pages = {365 - 378},
doi = {10.38079/igusabder.784094},
title = {Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi},
key = {cite},
author = {Özgül, Aybala Ayça and Bozat, Cansu and Sezi̇ş, Merve and Badur, Yasemin and Özcan, Öznur Özge and Sarıyer, Esra Tansu and Çevi̇k, Ekin and Çolak, Hatice and Karahan, Mesut}
} |
APA
|
Özgül, A
, Bozat, C
, Sezi̇ş, M
, Badur, Y
, Özcan, Ö
, Sarıyer, E
, Çevi̇k, E
, Çolak, H
, Karahan, M
.
(2020).
Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, (12) ,
365-378 .
DOI: 10.38079/igusabder.784094 |
MLA
|
Özgül, A
, Bozat, C
, Sezi̇ş, M
, Badur, Y
, Özcan, Ö
, Sarıyer, E
, Çevi̇k, E
, Çolak, H
, Karahan, M
.
"Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi"
.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2020
): 365-378 <https://dergipark.org.tr/en/pub/igusabder/issue/58664/784094>
|
Chicago
|
Özgül, A
, Bozat, C
, Sezi̇ş, M
, Badur, Y
, Özcan, Ö
, Sarıyer, E
, Çevi̇k, E
, Çolak, H
, Karahan, M
.
"Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi".
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2020
): 365-378 |
RIS |
TY - JOUR
T1 - Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
AU - Aybala Ayça Özgül
, Cansu Bozat
, Merve Sezi̇ş
, Yasemin Badur
, Öznur Özge Özcan
, Esra Tansu Sarıyer
, Ekin Çevi̇k
, Hatice Çolak
, Mesut Karahan
Y1 - 2020
PY - 2020
N1
- doi: 10.38079/igusabder.784094 DO
- 10.38079/igusabder.784094 T2 - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
JF - Journal
JO - JOR
SP - 365
EP - 378
VL -
IS - 12
SN - 2536-4499-2602-2605
M3
- doi: 10.38079/igusabder.784094 UR
- https://doi.org/10.38079/igusabder.784094 Y2 - 2020
ER -
|
EndNote |
%0 İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
%A Aybala Ayça Özgül
, Cansu Bozat
, Merve Sezi̇ş
, Yasemin Badur
, Öznur Özge Özcan
, Esra Tansu Sarıyer
, Ekin Çevi̇k
, Hatice Çolak
, Mesut Karahan
%T Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
%D 2020
%J İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
%P 2536-4499-2602-2605
%V
%N 12
%R doi: 10.38079/igusabder.784094 %U 10.38079/igusabder.784094 |
ISNAD |
Özgül, Aybala Ayça
, Bozat, Cansu
, Sezi̇ş, Merve
, Badur, Yasemin
, Özcan, Öznur Özge
, Sarıyer, Esra Tansu
, Çevi̇k, Ekin
, Çolak, Hatice
, Karahan, Mesut
.
"Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi".
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
/
12
(December 2020):
365-378
. https://doi.org/10.38079/igusabder.784094 |
AMA |
Özgül A
, Bozat C
, Sezi̇ş M
, Badur Y
, Özcan Ö
, Sarıyer E
, Çevi̇k E
, Çolak H
, Karahan M
.
Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi.
IGUSABDER.
2020;
(12):
365-378.
|
Vancouver |
Özgül A
, Bozat C
, Sezi̇ş M
, Badur Y
, Özcan Ö
, Sarıyer E
, Çevi̇k E
, Çolak H
, Karahan M
.
Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi.
2020;
(12):
365-378.
|
IEEE |
A. Özgül
, C. Bozat
, M. Sezi̇ş
, Y. Badur
, Ö. Özcan
, E. Sarıyer
, E. Çevi̇k
, H. Çolak
and M. Karahan
,
"Çalışma Hayatındaki Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi",
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi,
no. 12,
pp.
365-378, Dec. 2021, doi:10.38079/igusabder.784094
|