Çalışmamıza katılan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji servisinde bulunan hastalara ve yardımcı olan servis çalışanlarına teşekkürü borç biliriz.
Primary Language | English |
---|---|
Subjects | Food Engineering |
Journal Section | Research Articles |
Authors | |
Publication Date | September 23, 2022 |
Submission Date | June 24, 2022 |
Acceptance Date | July 21, 2022 |
Published in Issue | Year 2022 |
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27