Volume: 4 Issue: 1, 6/7/16

Year: 1994

Articles

 

2. HAYVAN BESLEMEDE YENİ BİR YEM KA TKI MADDESİ: PROBİOTİKLER

 

5. VAN İLİNDE YATIRIM KOLAYLIKLARI VE YATIRIM TEŞVİKLERİ

 

8. KARAKAŞ KUZULARININ KÖYLÜ ŞARTLARINDA KİMİ GELİŞME ÖZELLİKLERİ

 

9. BAZI KAYISI ÇEŞITLERININ DONA TOLERANSLARININ SAPTANMASI ÜZERINDE BIR ARAŞTIRMA

 

12. SOYA FASÜLYESİNDE ( Glycine max L.) BAZI VERİM VE KAIJTE ÖZELLİKLERİNİN KORELASYON VE PATH ANALİZİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

 

13. TARLA KENARLARINDA YER ALAN OT KÜMELERİNİN ARTHROPOD FAUNASI

 

14. VAN GÖLÜNE DÖKÜLEN KARASU ÇAYININ LİMNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Creative Commons License
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences by Van Yuzuncu Yil University Faculty of Agriculture is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.