Volume: 44 Issue: 1 , 3/1/07

Year: 2007

Other

 

3. Magnezyum Fosfit Uygulamalarının Kuru İncir Meyve Kalitesine Etkileri

 

4. Üzümün Olgunlaşmasında Etkili Olan Transkripsiyon Faktörleri Üzerine Bir Araştırma

 

5. Farklı Biçim Yüksekliklerinin Adaçayı (Salvia officinalis L.) Genotiplerinde Agronomik ve Teknolojik Özelliklere Etkisinin Belirlenmesi

 

7. Bazı Yem Şalgamı (Brassica rapa L.) Çeşitlerinde Verim Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma

 

8. Kaba Yemlerin Rumende Protein Parçalanabilirliklerinin in situ Naylon Torba Tekniği ile Belirlenmesi

 

10. Taze İncirin Taşınması Sırasında Paketleme Özelliklerinin Kalite Kayıpları Üzerine Etkisi

 

11. Aydın Yöresinde Sulama Yönünden Kuraklık Analizi

 

12. İzmir'de Pırasa Üretiminin Ekonomik Analizi Üzerine Bir Araştırma

 

14. Peyzaj Mimarlığı Çalışmalarında Kullanılan Bazı Önemli Akuatik Bitkiler ve Kullanım İlkeleri

 

15. Asmada Moleküler Tanımlama Teknikleri