Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Havvanur Taşkın
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Sağlık Bilimleri
Kurum
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayınlar
YAŞAM BOYU SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENME İÇİN BALIK TÜKETİMİNİN ÖNEMİ
Yazarlar:
Abdullah Öksüz
,
Şenay Burçin Alkan
,
Havvanur Taşkın
,
Meryem Ayrancı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS18006
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11614
0
FAVORİ
11614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Editörlük
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Yazım Editörü , Sekreter
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat