Mustafa Kaplan profil resmi
Mustafa Kaplan Uzman Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Yayınlar

Farklı kurutma yöntemlerinin 12-Kadıoğlu kayısı çeşidinin uçucu organik bileşenleri üzerine etkisi
Yazarlar: Mustafa Kaplan , Okan Levent
Yayın Bilgisi: 2019 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2019.526936
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1861

0

1861

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Farklı kurutma yöntemlerinin 12-Kadıoğlu kayısı çeşidinin uçucu organik bileşenleri üzerine etkisi
Yazarlar: Mustafa Kaplan , Okan Levent
Yayın Bilgisi: 2019 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2019.526936
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1861

1

0

1861

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.