Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serap Nazır
Dr.
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
THE EFFECT OF REDUCING SALT IN PASTRAMI PRODUCTION ON QUALITY AND INVESTIGATION OF ALTERNATIVE APPLICATIONS TO SALT
Yazarlar: Gökçe Gürün, İlayda Fatma Değerli,
Serap Nazır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: 10.17932/IAU.IJFER.2015.003/ijfer_v07i1003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
284
0
FAVORİ
284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Food Engineering Research
Hakemlik
International Journal of Food Engineering Research
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat