Serap Nazır profil resmi
Serap Nazır Dr. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 1
1 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

THE EFFECT OF REDUCING SALT IN PASTRAMI PRODUCTION ON QUALITY AND INVESTIGATION OF ALTERNATIVE APPLICATIONS TO SALT
Yazarlar: Gökçe Gürün, İlayda Fatma Değerli, Serap Nazır
DOI: 10.17932/IAU.IJFER.2015.003/ijfer_v07i1003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 316

0

316

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.