KEMAN ÇALMAYA BAŞLAMA DURUMU

Sayı: 14 4 Mart 2010
  • Rafayel Memedaliyev
PDF İndir
TR

KEMAN ÇALMAYA BAŞLAMA DURUMU

Öz

Bu makalede kemancının kemanı çalmaya başladığı ilk andaki psikolojik ve fizyolojik durumu K. Flesch ve L. Auer’in yöntemleri esas alınarak irdelenmiş ve keman eğitiminin ilk aşamalarındaki teknik, psikolojik ve estetik sorunlar ele alınmış.

Anahtar Kelimeler

Ayrıntılar

Birincil Dil

tr; en

Konular

-

Bölüm

-

Yazarlar

Rafayel Memedaliyev Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi

4 Mart 2010

Gönderilme Tarihi

4 Mart 2010

Kabul Tarihi

-

Yayımlandığı Sayı

Yıl 2005 Sayı: 14

Kaynak Göster

APA
Memedaliyev, R. (2010). KEMAN ÇALMAYA BAŞLAMA DURUMU. Güzel Sanatlar Enstitüsü Dergisi, 14, 95-102. https://izlik.org/JA95ET68WB

Etik kurallarla ilgili maddelerin uygulanması konusunda etik kurul izni gerektiren çalışmalar için izinlerin alınıp, izinle ilgili bilgilere makalede yer verilmesi hususu kriterlere eklenmiştir. Bu doğrultuda dergimize gönderilen ve aşağıda belirtilen koşullara uyan makaleler için Etik Kurul İzni alınması gerekmektedir.
• Anket, mülakat, odak grup çalışması, gözlem, deney, görüşme teknikleri kullanılarak katılımcılardan veri toplanmasını gerektiren nitel ya da nicel yaklaşımlarla yürütülen her türlü araştırmalar.
Ayrıca;
• Başkalarına ait ölçek, anket, fotoğrafların kullanımı için sahiplerinden izin alınması ve belirtilmesi,
• Kullanılan fikir ve sanat eserleri için telif hakları düzenlemelerine uyulduğunun belirtilmesi gerekmektedir.