BibTex RIS Kaynak Göster

ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 1-2, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

M. Sıtkı Aras Bu kişi benim

Mete Yanar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 15 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Aras, M. S., & Yanar, M. (2011). ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Aras MS, Yanar M. ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;15(1-2).
Chicago Aras, M. Sıtkı, ve Mete Yanar. “ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, sy. 1-2 (Ocak 2011).
EndNote Aras MS, Yanar M (01 Ocak 2011) ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE M. S. Aras ve M. Yanar, “ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
ISNAD Aras, M. Sıtkı - Yanar, Mete. “ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (Ocak 2011).
JAMA Aras MS, Yanar M. ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Aras, M. Sıtkı ve Mete Yanar. “ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1-2, 2011.
Vancouver Aras MS, Yanar M. ÇEŞİTLİ BALIK UNLARININ BROYLER RASYONLARINDA KULLANILAN DİĞER PROTEİN KAYNAKLARIYLA MUKAYESESı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/