BibTex RIS Kaynak Göster

KONYA'DA PASTAHANELERDE TÜKETİME SUNULAN DONDURMALARIN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE ERİME ÖZELLİKLERİ

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 2, 65 - 71, 01.06.2004

Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 2, 65 - 71, 01.06.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72GT83MZ
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Ahmet Güner Bu kişi benim

Yusuf Doğruer Bu kişi benim

Mustafa Ardıç Bu kişi benim

Hilal Duygu Yörük Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 20 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Güner, A., Doğruer, Y., Ardıç, M., Yörük, H. D. (2004). Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 20(2), 65-71.
AMA Güner A, Doğruer Y, Ardıç M, Yörük HD. Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian J Vet Sci. Haziran 2004;20(2):65-71.
Chicago Güner, Ahmet, Yusuf Doğruer, Mustafa Ardıç, ve Hilal Duygu Yörük. “Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20, sy. 2 (Haziran 2004): 65-71.
EndNote Güner A, Doğruer Y, Ardıç M, Yörük HD (01 Haziran 2004) Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 2 65–71.
IEEE A. Güner, Y. Doğruer, M. Ardıç, ve H. D. Yörük, “Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”, Eurasian J Vet Sci, c. 20, sy. 2, ss. 65–71, 2004.
ISNAD Güner, Ahmet vd. “Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20/2 (Haziran 2004), 65-71.
JAMA Güner A, Doğruer Y, Ardıç M, Yörük HD. Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian J Vet Sci. 2004;20:65–71.
MLA Güner, Ahmet vd. “Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 20, sy. 2, 2004, ss. 65-71.
Vancouver Güner A, Doğruer Y, Ardıç M, Yörük HD. Chemical Composition and Melting Characteristics of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian J Vet Sci. 2004;20(2):65-71.