APA |
Kulcan, A. A., Öziyci, H. R., Tetik, N., Karhan, M. (2015). BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. Gıda, 40(6), 311-318. |
|
AMA |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M. BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. GIDA. Aralık 2015;40(6):311-318. |
|
Chicago |
Kulcan, Aslı Arslan, Hatice R Öziyci, Nedim Tetik, ve Mustafa Karhan. “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”. Gıda 40, sy. 6 (Aralık 2015): 311-18. |
|
EndNote |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M (01 Aralık 2015) BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. Gıda 40 6 311–318. |
|
IEEE |
A. A. Kulcan, H. R. Öziyci, N. Tetik, ve M. Karhan, “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”, GIDA, c. 40, sy. 6, ss. 311–318, 2015. |
|
ISNAD |
Kulcan, Aslı Arslan vd. “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”. Gıda 40/6 (Aralık 2015), 311-318. |
|
JAMA |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M. BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. GIDA. 2015;40:311–318. |
|
MLA |
Kulcan, Aslı Arslan vd. “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”. Gıda, c. 40, sy. 6, 2015, ss. 311-8. |
|
Vancouver |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M. BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. GIDA. 2015;40(6):311-8. |
|