Cilt: 40 Sayı: 6, 1.12.2015

Yıl: 2015

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

2. MINERAL ELEMENTS OF WHITE, GREY, YELLOW AND PINK OYSTER MUSHROOMS (HIGHER BASIDIOMYCETES)

 

5. VAN OTLU PEYNİRİNİN ÜRETİMİ ve MİNERAL MADDE İÇERİĞİ

 

6. HALOFİLİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ VE GIDA SANAYİSİNDE KULLANIM ALANLARI

 

7. TAHILLARDA ARABİNOKSİLANLAR

 

8. KEÇİ VE KOYUN SÜTLERİNİN KİMYASAL BİLEŞİMLERİ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/