Cilt: 40 Sayı: 5, 1.10.2015

Yıl: 2015

Araştırma Makalesi

 

3. KARPUZUN (Citrullus lanatus) BAZI FİZİKSEL ve KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE AŞILI FİDE KULLANIMI ve HASAT ZAMANININ ETKİLERİ

 

5. ALTIN ÇİLEK SUYUNDA (Physalis peruviana L.) RANDIMAN İLE BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE MAYŞE ENZİMASYONUNUN ETKİSİ

 

6. GIDA TOZLARI: ÖZELLİKLERİ VE KARAKTERİZASYONU

 

7. GIDALARDA İZLENEBİLİRLİK

 

8. UÇUCU YAĞLARI ELDE ETME YÖNTEMLERİ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/